nytt boende

dålig uppdatering igen... men jag har verkligen haft fullt upp! var på lägenhetsvisning förra tisdagen... på fredagen hade vi fått lägenheten och idag är vi nästan helt klara. bara finslipningen kvar, sååå skoj:)
som sagt, mkt bärande´och rännande på ikea å allt möjligt denna veckan, att flytta tar verkligen på krafterna.
so now its official... jag är sambo... jisses! haha det låter så himla töntigt helt enkelt.
i alla fall så delar vi nu en 2:a på 65m2 mitt i smeten, mellan möllan och konserthuset, perfekt läge för oss!

i över morgon bär det av till sunny beach med cissi, haha låter som värsta fjortisäventyret jag vet, men vafan! det blir nog skoj. två hela veckor i solen kan inte skada...
direkt efter bulgarien åker vi till sthlm för fystester... hektiskt, i know. detta lär ju bli en hyfsat dyr månad hur man nu ska kunna lösa detta. jag lever på hoppet om min saftiga skatteåterbäring!

sitter på jobbet just nu och tänkte strax dra hemåt för att avnjuta middag och vin med någon liten filur, bäst att passa på med mys innan resan.

puss å kram


söndag

sunday, bloody sunday!

det är nåt med söndagar som gör att jag bara vill spy på det mesta... men denna söndagen har varit helt okej faktiskt. varit ute och solat och myst i solskenet.
käkat grillspett till lunch... yummie. grillat är verkligen så sommar:)
tänkte sticka ut å springa lite, men det får vänta till kvällen, haha solen tar kål på mig!
nu: matlagning och tv.

peace.

fredag

sitter fortf i pyjamas och tittar på tv, klockan är halv två och solen skiner utanför. shame on me!
ska strax göra mig iordning sen tänkte jag ta en långpromenad till jobbet, har ju missat hela dagen nästan så man får försöka utnyttja det sista innan jobb.
slutar tolv idag och i vanliga fall hade det blivit utgång efter men idag tänker jag gå raka vägen hem! måste spara på pengarna till resan:) håller hårt i dem! ihh.
det kommer att bli en lååång helg...


(#)

sjukt vilken sommarvärme det är och har varit flera dagar... känns lite oroväckande!
vi får väl ännu en tråkig och regnig sommar i år, men det är väl inget ovanligt. usch nej, jag är så jävla trött på sverige.

.

ett tag sedan jag skrev... vad är nytt?

var en vecka på gran canaria med killen i mitt liv... myyys. blir 5 år på nytt i din närvaro<3
playa del ingles, haha! det perfekta man-on-man-hang-out-make-out-stället... riktigt skoj att spana på killar som är typ tusen gånger mer kvinnliga än mig iklädda string å litervis med flottig sololja... sött!
där var riktigt mkt röj också, nattklubbar och barer till tusen! kanske inte det mest ultimata stället för ett nyförälskat par egentligen. men jag å min babe hade riktigt mysigt, skoj och romantiskt mest hela tiden. underbart skönt var det! längtar redan bort igen...

så det är därför jag drar iväg med tjejen i mitt liv inom kort... 2 veckor i bulgarien. back to fjortis, hell yes!;D

en flytt är inplanerad inom snar framtid dessutom... få se hur allt löser sig med lägenheter och mojs!

puss


RSS 2.0