nyår(D)

jag känner mig lite stressad över min nyårsoutfit... det känns som att nyår blir så stort och allt ska vara finfint och perfekt. så imorgon ska jag upp tidigt och se om man kan hitta snygga röda pumps och en snygg röd kuvertväska... min ekonomi ser inte så ljus ut just nu så jag hoppas verkligen på att hitta nåt billigt.

så, idag börjar förberedelserna, ahhh... raka benen, noppa ögonbrynen, fixa naglarna, färga håret, smörja in sig med brun utan sol.... vad mer? tvätta byxorna jag tänkte ha, det lutar faktiskt åt byxor och ett fint linne jag köpte på newyorker igår, varför har vi inte den affären i malmö? den var superbra. brukar alltid tycka det är svårt att hitta snygga festlinnen, men där hittade jag 5-6 stycken och de flesta satt ändå snyggt. PLUS att de hade väldigt prisvärda saker. go centersyd!  haha observera: detta är ingen modeblogg!

anyways... jag hatar början på året, januari är en fruktansvärt jobbig månad:S man hinner komma så långt som till december sen börjar vi om på noll igen, väldigt frustrerande.
i januari börjar min stenhårda diet, den andra för att vara exakt. den andra till den fjortonde går jag på strikt svältdiet så beware säger jag bara, jag kan vara lite cranky när jag är hungrig.
jag har även bestämt mig för att inte gå ut på hela månaden, så den kommer bli riiiktigt lång.
jaha, vad mer då? ja, det var nog itne så mycket mer...

gott nytt år!

meningsfull dag?

vaknade av att mormor ringde klockan 6 med
"hejheej, vad önskar du dig av tomten?" (med underbar finlandssvensk dialekt)
"ehh, va? ja jag är vaken, och jag vet inte mormor, vi får prata om det sen"
haha, wtf? vem kan svara på en sån fråga vid den tidpunkten på dagen?

i alla fall, traskade jag iväg till jobbet vid 7 och var hemma igen vid 15. skallebank och magont som jag hade stupade jag i sängen med en gång och jag vaknade inte till liv förrän 18. hade missat träningen och allt, väldigt oansvarigt!

promenerade iväg för lite mysig granshopping vid torget, det är mycket slitsamt att bära en gran må jag säga, och mina stackars armar var fulla av mjölksyra när det var dags för att pynta den, snälla tyck synd om mig.

middag och lite tv-tittande.

och nu sitter jag här vid min nya blogg och känner mig otroligt givande:)

juletid!

julhysterin fortsätter... visst är det mysigt och hela fadderullan, men kom igen? julen för med sig stress till största del, som sagt, det finns fina saker med julen också, men för mig känns det bara som ett enda långt stressmoment.

1. julklappar: mm, det är så fint och roligt att ge bort saker och ja alla gillar väl att glädja andra. men vafaaaan, pank som man är måste man vänta till löning (fredag) för att kunna inhandla de sista klapparna... vad innebär detta? jo JULRUSH på stan, en stor jäkla orgie/wrestlingklunga av människor som vill komma först till kassan. första kvarten står jag ut, sen känner jag hur irritationen bubblar inom mig, det kliar överallt och jag svettas och känner mig yr. snälla någon? påminn mig om julklapparna i februari nästa år.

2. Maten: jättegott med köttbullar... synd bara att jag redan äter det nån gång i månaden PLUS vid alla de resterande svenska högtiderna. midsommar? köttbullar, ägg å sill. påsk? köttbullar, ägg å sill. julen? köttbullar, ägg å sill. inte nog med bara på julafton utan nä, första advent måste man ju bara jula till det lite, firmafest med julbord i mitten av december, sen kommer ju lille julafton då vi firar hos mormor å morfar, julafton... sen har man ju rester ända fram till påska, höhö. nej men minst till annandagen, i just cant take it anymore. känner man sig inte fet innan så gör man det lagom till nyår.

3. granhelvetet: ett tjusigt påhitt, jag var själv iväg och köpte gran idag. men när jag kom hem med den insåg jag att min uppskattningsförmåga nog inte är på topp då vi fick möblera om hela jäkla vardagsrummet för att få plats med möget, herrejävlar. nu har vi klätt den och den höjer ju definitivt mysfaktorn i rummet, om man bortser från att jag inte ser tvn för alla grenarna. dessutom barrar den ju så in i helsike och barr fastnar i strumporna, vilket för det första kan sticka lite obehagligt och för det andra drar man ju runt det i hela lyan, vilket leder till att jag måste städa frenetiskt varannan dag fram till trettonhelgen då man kastar ut trädet? eller när är det egentligen?

äh, need i say more?

i rest my case.

deprimerande?

kollade igenom min gamla blogg lite idag och hittade ett ganska intressant inlägg:

en viss person har stulit mina pengar, så nu har jag en tjuga kvar tills löningen på onsdag. FINT. ett ypperligt tillfälle att sluta att röka? nä jag orkar inte ta itu med det, jag orkar inte ta itu med vad jag ska ha till middag, med vad jag ska ha på mig, vad jag ska göra.


det finns ingenting att göra. för alla har ett arbete! vilket jag också hade och har visserligen. men från att ha haft heltid till att ha blivit petad till "vid behov" WTF!?!?!? vad fan har jag gjort för att förtjäna det? oj kanske för alla gånger jag har jobbat extra utöver mitt schema? eller kanske alla gånger jag gjort det jag egentigen inte behövde göra? eller alla gånger jag har varit sjysst och gjort det andra inte orkat göra. alla dagar jag slitit röven av mig, när inte en enda käft kunde va behjälplig tillbaka.


kanske vill det här lära mig att jag är en jävligt oduglig människa, som oavsett hur mkt jag försöker, aldrig kommer att gottgöra för vilket jävla as jag är. kanske ska det här lära mig att sluta slå mig själv för bröstet så fort jag gör nåt bra. kanske är jag en jävla apa.


elak, egocentrisk människa, "du behöver fan mer än samtalsterapi, du behöver psykvård", du är sjuk i huvudet, slyna, fitta, hora. missunsam, aggressionsproblem, lat, har ett meningslöst liv, stick härifrån.


jag tror det hela handlar om att jag har varit med om mer än jag egentligen har orkat med. för många bakslag. för myket sorg. jag kan inte ta det längre. jag kommer på mig själv med att känna hat, och det mot människor jag verkligen inte borde känna hat emot. och nej, jag vill inte hata. jag orkar inte hata. för det tar fan så mkt mer av min energi än det tar att älska.


yet, finns det ingen i hela världen som (utan att jag talar om det) känner mig så väl att de kan se att jag mår som en fet jävla skit... ibland är min största önskan att bara få en kram, utan anledning av vem som helst.


jag är ingen lycklig person nej, svårt att vara det när det känns som att det finns något att glädja sig åt. (oh, nej..nu sitter hon och tycker synd om sig själv.) INDEED...jag känner mig berättigad till det, åtminstone just nu.


oh my...detta var nog för cirkus ett halvår sedan, behöver jag berätta att detta var en mycket dyster period av mitt liv? vill bara klargöra att "kompis det går bra nu", livet går mot ljusare tider:)

att vara eller att inte vara anonym.

dramaqueen. säger (01:40):

nu har jag startat en blogg

- dramaqueen. säger (01:40):

fnissfniss

Cam säger (01:40):

coolt, ge mig en länk

- dramaqueen. säger (01:40):

http://mirahs.blogg.se/1196296822_vlkommen_till_min_nya.html

Cam säger (01:42):

du har ju inte skrivit nåt =(

- dramaqueen. säger (01:42):

haha nej inte än

Cam säger (01:43):

och den heter inte ens nåt med mirkovski =P

- dramaqueen. säger (01:44):

vafan jag har redan idétorka

- dramaqueen. säger (01:44):

vet inte vad jag ska skriiiiva jöö

Cam säger (01:44):

skriv att du funderar på tjejsex och att byta namn till Mirkov

- dramaqueen. säger (01:45):

mm

- dramaqueen. säger (01:45):

va kul

Cam säger (01:45):

jadå, bara du utvecklar det lite =)

Cam säger (01:46):

du kan mobba hon det där moderathelvetet

- dramaqueen. säger (01:46):

jag ska va superanonym

- dramaqueen. säger (01:46):

fnissfniss...det e coolt

- dramaqueen. säger (01:47):

öhh

Cam säger (01:47):

nää, du kan ju inte va anonym om du har en blogg =)

Cam säger (01:47):

och förresten har jag patent på anonymitet =)

- dramaqueen. säger (01:47):

jo klart jag kan

- dramaqueen. säger (01:47):

jag ska va superanonym

- dramaqueen. säger (01:48):

i am mirkov

Cam säger (01:48):

ok, glöm att jag sa mirkov =P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0