the secret

Ibland inträffar saker som verkligen får en att inse att livet är så oförutsägbart. livet är verkligen inte för givet.
ena dagen finns man och vips nästa dag så finns man inte.
så märkligt det måste kännas, att inte kunna ringa personen, inte kunna se, känna eller ta på personen igen.
det är liksom så himla definitivt, det finns inget att göra mer.
man är ju van vid att i de flesta situationer kunna styra eller iaf putta nåt i rätt rikning när nåt inträffar. man innehar makten att kunna styra sitt öde, det tror jag verkligen på.

men ibland är man tankspridd, eller kanske rent av tanklös och man gör nåt korkat, som resulterar i nåt tragiskt, och det är nåt som är riktigt skrämmande. har man inte rätt till en andra chans att kunna rätta till saker och ting? eller är vissa saker bara bestämda i förväg?

såg en film/dokumentär igår, "the secret", den handlade om attraktionslagen och hur man själv har ett ansvar över vad man drar till sig i livet. med hjälp av tankekraft sprider man ut signaler till universum som i sin tur ger dig det du önskat.
kort sagt: tänk positivt och positiva saker inträffar, tänk negativt och negativa saker inträffar. detta måste ju vara ytterligare ett bevis på att man själv är ansvarig för sitt öde, iaf till en viss del.

"be careful what you wish for, cus you just might get it" för att fint avsluta det här med ett citat av the pussycatdolls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0